Moderador

Nona Escofet (Barcelona, 1962), escriptora, llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de Barcelona (UB); màster en Història de les Religions per la mateixa universitat; i, en l’actualitat, estudiant del grau d’Estudis àrabs i hebreus impartit, per la mateixa UB.

Al llarg del temps, a més, ha anat completant la seva formació en lletres amb diversos cursos d’escriptura creativa a l’Ateneu Barcelonès.
És autora i editora del llibre Martes de cuento. Pasaje a Isla Imaginada, un recopilatori de deu contes LIJ, dels quals, cinc són de la seva autoria. Helefante Edicions, Barcelona 2016.
Traductora i editora del conte hassídic El tesoro bajo el puente, Apple iBooks, maig 2015. Text bilingüe, original hebreu traduït al castellà, amb lectura pautada i exercicis interactius.
Articulista en el llibre coral Miscel-lània judaica amb el text «L’arribada del Messies segons el capítol segon del Llibre revelador d’Abraham bar Hiia». Text editat per la doctora Maria Josep Estanyol. Editorial MRR, Barcelona 2013.
Manté diversos blocs literaris, en els quals comparteix o edita textos de diversos autors i en els que ella mateixa escriu poesia, prosa o articles d’opinió.
Martes de cuento 
A los pies de la letra
Amb el primer d’ells -el més actiu-, va obtenir en 2016 el premi 20Minutos al millor Bloc en la categoria «Cultura y Tendencias» i el premi «Eduteca 2016» al millor bloc sobre lectura i biblioteques.
Viu a la vora del Mediterrani, a Barcelona i, en l’actualitat, a més de seguir escrivint, combina la docència -cursos d’escriptura creativa infantil i per a adults-, amb la seva tasca a Tierra Editorial.